Aanbiedingen

D

Betaal na Ontvangst


Wat is Betaal na Ontvangst ?

Betaal na Ontvangst is de betaaloptie in het bestelproces van Helikopterwinkel.nl™ waarmee u uw bestelling kunt afrekenen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Betaal na Ontvangst is dus een mogelijkheid om achteraf te betalen.


Wie kunnen gebruik maken van Betaal na Ontvangst ?

Om gebruik te maken van Betaal na Ontvangst geldt een aantal voorwaarden. De belangrijkste zijn:

  1. U woont in Nederland, staat ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie en u bent minimaal 18 jaar

  2. U beschikt over een Nederlandse bankrekening
     
  3. Uw bestelling heeft als afleveradres èn factuuradres een officieel woonadres in Nederland, niet zijnde een postbusadres

  4. Uw bestelling heeft inclusief eventuele verzendkosten een waarde van minimaal Euro 15,00 en maximaal Euro 300,00


Met de digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Multifactor

Multifactor voert voor Helikopterwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Helikopterwinkel.nl na ontvangst, betalen voor een maximaal bedrag van Euro 300,- als u voor de eerste keer betaalt via MultiFactor. Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website.


Zijn er kosten verbonden aan Betaal na Ontvangst ?

De vaste kosten die per bestelling door Helikopterwinkel.nl in rekening worden gebracht voor Betaal na Ontvangst, bedragen Euro 2,50 inclusief 21% BTW.