Aanbiedingen

Veilig betalen bij Helikopterwinkel.nl via SSL

Veilig betalen

Kan ik veilig betalen bij Helikopterwinkel.nl ?

Niet alleen de betaalpagina's, maar alle pagina's, dat wil zeggen de volledige webshop van Helikopterwinkel.nl bevindt zich achter een beveiligde SSL-verbinding. Hiermee is Helikopterwinkel.nl uniek in de markt en koploper op het gebied van webshopbeveiliging en innovatie.


Wat betekent SSL-verbinding ?

Dat betekent dat de herkomst van alle pagina's uit onze webshop door een onafhankelijke partij gecontroleerd zijn. Elke pagina van onze webshop begint met het hangslotsymbool gevolgd door https://www.helikopterwinkel.nl/..


Met welke betaalmethoden kan ik afrekenen ?

U kunt onder andere afrekenen met iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, Giropay, Bancontact en Sofort banking.

betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank betaal veilig en kosteloos met Mastercardbetaal veilig en kosteloos met Maestrobetaal veilig en vertrouwd met PayPal  betaal veilig en vertrouwd met Giropay  betaal veilig en vertrouwd met Bancontact  betaal veilig en vertrouwd met Sofort Banking

Welke betaalwijze u ook kiest, er worden géén kosten of opslagen in rekening gebracht, ook niet voor betalingen met uw credit card.

Alle hierboven genoemde betaalmethoden zijn real-time; dat wil zeggen dat op het moment dat u uw bestelling succesvol heeft afgerekend in onze webshop, uw betaling ook daadwerkelijk door ons is ontvangen.


Kan ik met American Express betalen?

Ja, dat kan. U kunt veilig en kosteloos afrekenen met American Express. Ook deze betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde SSL-verbinding en worden afgehandeld door onze vaste payment servide provider.

 betaal veilig en vertrouwd met American Express     


Kan ik ook achteraf betalen ?

Ja dat kan. U kunt bestellingen vanaf Euro 15,00 tot Euro 300,00 achteraf betalen. Als u tijdens het bestelproces kiest voor Betaal-na-Ontvangst dan ontvangt u eerst uw bestelling en daarna een acceptgiro. U heeft dan veertien dagen de tijd om de acceptgiro te voldoen. Voor de betaaloptie Betaal-na-Ontvangst brengen wij Euro 2,50 per bestelling in rekening. Lees hier de volledige voorwaarden.

eerst zien, dan betalen! 


Kan ik met een overschrijving via mijn eigen bank betalen ?

Ja, dat kan. U kiest dan tijdens het bestelproces voor Bankoverschrijving. In de bevestiging van uw bestelling vindt u dan de gegevens die u nodig heeft om de betaling via uw eigen bank te voldoen. Een bestelling is dan iets langer onderweg omdat uw bestelling pas verzonden wordt op het moment dat uw betaling door ons is ontvangen.


Kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen en ter plekke betalen ?

Ja, dat kan in sommige gevallen, maar alleen op afspraak. Het hangt af van in welk magazijn de artikelen uit uw bestelling zich bevinden. Als u van tevoren contact met ons opneemt, dan kunnen we afspreken wanneer en hoe laat u langs wilt komen. Ook kunnen we uw bestelling dan tijdig klaarzetten. Kies tijdens het bestelproces voor Bankoverschrijving en rondt uw bestelling af. Neem zo snel mogelijk daarna contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ter plekke heeft u dan de volgende manieren om af te rekenen: contant (Euro) en via betaalautomaat (PIN, Visa, Visa Electron, Mastercard, V-Pay en Maestro).