Aanbiedingen

Kiala  DHL    PostNL

Verzenden en retouren


Verzenden

Voor de verzending van uw bestelling biedt Helikopterwinkel.nl™ verschillende verzendopties. De belangrijkste zijn Kiala, DHL en PostNL.

Voor elk van deze vervoerders gelden verschillende voorwaarden, tarieven en levertijden per land. Hieronder ziet u een schematisch overzicht van de kosten en voorwaarden voor Nederland:

OptieType<€35>€35>€100
PostNLenvelop1,75gratisgratis
Kiala*pakket1,75gratisgratis
DHL**pakket3,50gratisgratis
PostNLpakket5,502,50gratis


*
Kiala levert alleen op geselecteerde afhaalpunten bij u in de buurt. Deze afhaalpunten zijn vaak ook in het weekend en 's avonds open. Dat is handig als u niet altijd thuis bent, of uw bestelling wilt kunnen afhalen op een moment dat het u uitkomt. Zoek nu uw dichtstbijzijnde Kiala afhaalpunt

** DHL levert niet op postbusadressen

Uw bestelling is automatisch verzekerd voor transportschade tot een bedrag van maximaal Euro 150,00 incl. btw per verzending.

Bestellingen gedaan op werkdagen vòòr 12.00 's middags, worden dezelfde dag aangeboden aan de vervoerder van uw keuze, op voorwaarde dat uw betaling succesvol door ons is geregistreerd. Bestellingen gedaan na 12.00 's middags worden aangeboden aan de vervoerder van uw keuze op de eerste werkdag na de werkdag dat uw betaling door ons is geregistreerd.  

Afhankelijk van de totale waarde van uw bestelling en de bestemming, berekent onze webshop volautomatisch welke vervoerders, onder welke condties uw bestelling kunnen bezorgen en tegen welk tarief. U hoeft hiervoor zelf verder niets te doen, behalve natuurlijk de vervoerder van uw keuze te selecteren.


Retouren

Lees hier onze instructies en adresgegevens voor retourzendingen.

U heeft recht op een bedenktijd van veertien dagen, te rekenen vanaf de eerste dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Dat betekent dat u uw bestelling (of één of meerdere artikelen uit uw bestelling) retour mag sturen, als de desbetreffende artikelen niet aan uw verwachting voldoen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het artikel is ongebruikt, of slechts in die mate gebruikt die ten hoogste nodig is om vast te stellen of de werking en eigenschappen van het artikel voldoen aan uw verwachting, het artikel is onbeschadigd en wordt retour gezonden in de oorspronkelijke verpakking inclusief alle bijbehorende oorspronkelijke accessoires, kabels, stekkers, batterijen, handleidingen, (deel)verpakkingen etc.

  2. Voorafgaand aan het retour zenden heeft u ons van uw voornemen op de hoogte gebracht en heeft u aansluitend van ons een ARV-nummer ontvangen.

  3. U stuurt het artikel zo spoedig mogelijk retour naar een door Helikopterwinkel.nl™ opgegeven adres in lijn met de instructies die wij daartoe kenbaar hebben gemaakt. De kosten van het retour zenden zijn voor u, evenals het risico. Dat wil zeggen, u bent zelf verantwoordelijk voor het deugdelijk en in goede orde retour (laten) bezorgen van het artikel waarvoor u het ARV-nummer heeft ontvangen.

  4. U ontvangt van ons binnen veertien dagen het oorspronkelijk betaalde bedrag retour, als uw ARV-zending aan de voorwaarden heeft voldaan. Het retour betaalde bedrag wordt in principe terugbetaald via dezelfde betaalwijze die door u gehanteerd is bij aanschaf van het artikel.

  5. Hebben één of meerdere artikelen uit uw retourzending wèl beschadigingen of overduidelijke gebruikssporen, of ontbreken er zaken uit de originele verpakking, dan behouden wij ons het recht voor om slechts tot een gedeeltelijke terugbetaling van uw oorspronkelijke aankoopbedrag over te gaan, dat wil zeggen het aankoopbedrag verminderd met een redelijk bedrag voor afschrijving of schadevergoeding. Ook behouden wij ons in die gevallen het recht voor om uw retourzending te weigeren.